...

Elk van de behandelaren heeft zijn eigen vakgebied, specialisaties en werkwijze, waardoor u het hele spectrum van gezondheidspraktijken onder 1 dak vindt. Indien nodig zullen we u doorverwijzen voor (deel)behandelingen, waardoor de effectiviteit van het behandeltraject groter wordt.

Wat als zeer prettig wordt ervaren is dat wanneer we u doorverwijzen, u niet nogmaals uw verhaal hoeft te doen. Dankzij het gedeelde patiëntendossier zijn we allemaal op de hoogte van uw geschiedenis, voortraject en voortgang.

Samen beslaan we het gehele spectrum van zorg voor lichaam en geest en zijn we complementair aan de reguliere geneeskunde. We combineren reguliere onderzoeksmethodieken zoals bloed-, sputum-, ontlastings- en labonderzoek met andere benaderingen, zoals o.a. traditionele Chinese kruidentherapie, neurofeedback, voeding of integratieve therapie om de kans te vergroten de optimale behandeling te bieden toegespitst op het individu, waarbij we rekening houden met persoonlijkheid, levensstijl en gewoonten. We kijken naar het gehele plaatje, want niemand is hetzelfde en wat voor de een werkt, hoeft niet voor de ander te werken.

Hoe kunnen wij helpen?

Loopt u vast met uw gezondheid?
Heeft u chronische of onduidelijke klachten? Bent u juist op zoek naar een preventief plan? Of bent u geïnteresseerd in extra zingeving? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij een van onze behandelaren.