...
het pad naar gezondheid moet je weliswaar zelf lopen,
maar dat hoef je niet alleen te doen

Bij Centrum RNA willen we mensen helpen die vastlopen met hun gezondheid en niet meer verder geholpen kunnen worden via de ‘normale’ kanalen. Wij zetten ons in om het lijden te verhelpen of verzachten zodat u weer comfortabel verder kunt leven. Ook als u niet ziek bent of geen klachten heeft, zijn we er voor u. Wij ondersteunen en begeleiden u in het treffen van maatregelen om niet ziek te worden (primaire preventie).

Door zoveel mogelijk mensen te helpen gezond(er) te worden en te blijven, hopen wij onze bijdrage te leveren aan het vitaler worden van onze hele maatschappij.

Wij geloven in de gecombineerde kracht van lichaam en geest. Door onze multidisciplinaire aanpak: de combinatie van westerse en oosterse geneeswijzen en door bij ieder individu naar het gehele plaatje van fysieke en mentale gezondheid te kijken, geloven wij dat we de best mogelijke behandeling, begeleiding en preventie kunnen bieden afgestemd op uw wensen. Het doel is om het resultaat zo duurzaam mogelijk te laten zijn, zodat u ons niet (vaak) meer nodig zult hebben, maar wel altijd welkom blijft als er zich tòch weer iets voordoet.

Het is onze missie om iedereen sterk en gezond het leven te kunnen laten leiden, zodat u alles kunt ondernemen wat u zou willen.