...

In 1996 heeft Tessa haar opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) afgerond en heeft ze in haar eindstage ervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Alvorens het oprichten van haar eigen praktijk ‘De Gele Ster’ in 2007, waarin ze kinderen en volwassenen begeleidt in hun groei van bewustwording, is Tessa 10 jaar werkzaam geweest als pedagogisch medewerker op de afdeling Kinderen en Jongeren in een algemeen ziekenhuis, waar ze kinderen en ouders heeft begeleid in de voorbereiding en het verwerken van ziekenhuisopnames. Haar eigen persoonlijke ontwikkelingsproces en de valkuilen die ze daarin tegenkwam, heeft ze omgezet in een bijzonder gereedschap dat ze nu dagelijks gebruikt in haar praktijk.

Tessa van Dongen

Tessa van Dongen

Emotioneel integratie therapie

Tessa van Dongen begeleidt volwassenen en kinderen in hun groei van bewustwording en ontwikkeling op energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek gebied door middel van pedagogische hulpverlening, mindfulness (Harmoni3®) en de Stargate Experience.

Emotioneel Integratie Therapeut

Als emotioneel integratie therapeut combineert Tessa verschillende methoden om contact met lichaam en geest te bevorderen, bewustzijn te ontwikkelen en zelfkennis en zelfvertrouwen te vergroten. Tessa werkt met zowel volwassenen als kinderen, in individuele- of groepssessies.

Specialisaties

Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Tessa biedt individuele pedagogische begeleiding en ondersteuning, gezinsbegeleiding en ondersteuning op school. Ze is gespecialiseerd in hooggevoeligheid en het autistische spectrum.

Body-, Heart- & Mindfulness Training en Coaching: Harmoni3®

Individuele of groepsgerichte aandacht-training voor kinderen en volwassenen, waarbij de focus ligt op ontwikkeling van energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek gebied. Tessa biedt ook een ‘Emotionele Integratie Verkort Traject’, waarbij gevoelsherinneringen uit het verleden in het nú worden geïntegreerd.

Stargate Experience

De Stargate methode synchroniseert bewustzijn en onderbewustzijn. Het reactiveert brein- (holomind perceiver) en DNA-codes en verruimt bewustzijn door hoge frequentie.

Starremedies, Metamorfose Massage, EFT/klopacupressuur en de Tzolkin/Maya kalender kunnen worden ingezet ter ondersteuning.

Werkwijze

Na een intakegesprek wordt een passend behandeltraject besproken en gestart. De invulling hiervan verschilt per methode/behandeling. Naast Amsterdam is Tessa ook werkzaam in Haaren (NB).

Klik hier voor gedetailleerde informatie over Tessa en haar praktijk of neem contact met haar op via 06 28948177 of
tessa.van.dongen@gele-ster.nl