...

De praktijken van Centrum RNA

Alexander Tan

Alexander Tan

Functionele geneeskunde / Medische begeleiding

Alexander Tan is arts functionele geneeskunde en biedt integraal medische begeleiding waarbij hij naar het geheel van klachten kijkt met als doel een duurzaam resultaat (Functional Medicine).

Richard Smit

Richard Smit

Natuurtherapie

Richard Smit is therapeut in oosterse natuurtherapieën. Door middel van analyse van o.a. bloed, haar of slijmvlies stelt hij een behandelplan op. De eerste stap is het reguleren van het lichaam en het aanvullen van tekorten.

Lotte Goorhuis

Lotte Goorhuis

Neurofeedback

Lotte Goorhuis is psycholoog en trainer Neurofeedback. Met neurofeedback wordt het brein op een veilige en eenvoudige manier getraind om op een effectievere manier met stress en prikkels om te gaan en vrij te komen van ongewenste automatische patronen.

Tessa van Dongen

Tessa van Dongen

Emotioneel integratie therapie

Tessa van Dongen begeleidt volwassenen en kinderen in hun groei van bewustwording en ontwikkeling op energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek gebied door middel van pedagogische hulpverlening, mindfulness (Harmoni3®) en de Stargate Experience.

Miranda Spillekom

Miranda Spillekom

Voeding- en lifestyle coaching

Miranda Spillekom helpt mensen op weg naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Door het nemen van kleine stapjes en met behulp van haar coaching doorbreekt u uw ongezonde gewoonten.

Hoe kunnen wij helpen?

Loopt u vast met uw gezondheid?
Heeft u chronische of onduidelijke klachten? Bent u juist op zoek naar een preventief plan? Of bent u geïnteresseerd in extra zingeving? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij een van onze behandelaren.