...

Miranda studeerde Bedrijfseconomie en werkte jarenlang in financiële functies. Zelf kampte ze jaren met onduidelijke darmklachten en na vele onderzoeken, vallen en opstaan weet ze nu wat voor haar het beste werkt. Gepassioneerd over wat voeding en leefstijl voor je gezondheid kan doen volgde ze in Amerika een opleiding tot Integrative Nutrition Health Coach en zet nu haar kennis en ervaring in om anderen te helpen.

Miranda Spillekom

Miranda Spillekom

Voeding- en lifestyle coaching

Miranda Spillekom helpt mensen op weg naar een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Door het nemen van kleine stapjes en met behulp van haar coaching doorbreekt u uw ongezonde gewoonten.

Voeding- en lifestyle coach

Als voeding en lifestyle coach helpt Miranda mensen om klachtvrij en vol energie in het leven te staan door het creëren van  een gezondere voeding en leefstijl. In deze wereld van tegenstrijdige voedings- en gezondheidsadviezen kijkt Miranda wat het beste werkt voor u en uw situatie.

Specialisatie

Integratieve voeding, waarbij Miranda werkt op basis van het principe bio-individualiteit. Hierbij wordt heel specifiek naar het individu en zijn/haar situatie gekeken, omdat iedereen een unieke voedsel- en levensstijl behoefte heeft. Verder heeft Miranda veel ervaring rondom voedsel sensitiviteit en hoe je bijvoorbeeld een gluten- en/of lactose-vrij dieet implementeert.

Werkwijze

Na een intakegesprek wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Hierna volgen gemiddeld 10 sessies om duurzame verandering te bereiken. Sessies vinden om de twee weken plaats, op locatie of telefonisch. Persoonlijke hand-outs, gezonde recepten en e-mailondersteuning tussen de sessies door, zijn standaard inbegrepen.
Een supermarkttour, cursus etiket-lezen en een koelkast/keukenkast make-over behoren ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over Miranda bel 020-24 71 100 of mail  mspillekom@centrumrna.nl