...

Sinds 2015 hebben wij, Alexander Tan en Richard Smit, besloten te gaan samenwerken om ons zo nog beter te kunnen ontwikkelen en specialiseren. Onze kennis van oosterse en westerse geneeskunde wordt zo gebundeld waardoor de mogelijkheden van behandelingen vergroot worden en inzichten beter verklaard kunnen worden. In juni 2019 hebben we samen Centrum RNA opgericht.

In de medische wereld staat RNA voor Ribonucleïnezuur. RNA speelt een belangrijke rol in het aflezen, overbrengen, reguleren, interpreteren en tot expressie brengen van gen materiaal. Een zogenaamd boodschapper-eiwit dat informatie overbrengt. De letters RNA staan ook voor onze namen die zó symbool staan voor de boodschap die wij uitzenden: om mensen als een soort medische koerswijzer te begeleiden naar een optimale gezondheid en leefstijl.

Inmiddels werken we in Amsterdam samen met drie andere disciplines, met elk een eigen expertise. Klik hier om te zien wie we zijn en wat we doen.

Hoe kunnen wij helpen?

Loopt u vast met uw gezondheid?
Heeft u chronische of onduidelijke klachten? Bent u juist op zoek naar een preventief plan? Of bent u geïnteresseerd in extra zingeving? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak bij een van onze behandelaren.